top of page

SMOOTH SKIN IS ALWAYS IN

LPE endermologie bij Nina House of Beauty

Dag en nacht op je best

Heb je last van rimpels, huidverslapping, plaatselijke vetophoping of cellulite? Dan biedt LPG-endermologie® de ideale oplossing voor een strakker figuur en gladdere huid. Zelf ben ik grote fan van deze behandeling: het is een volledig pijnloze en 100% natuurlijke bindweefselmassage die vetten afbreekt, de aanmaak van collageen en elastine bevordert en de bloed- en lymfecirculatie aanwakkert. Het resultaat is een zichtbaar soepelere, stevigere en jongere huid.

Waarom kiezen voor LPG-endermologie®?

 • Als je last hebt van volumeverlies en huidverslapping

 • Om cellulite tegen te gaan

 • Als anti-ageing-behandeling

 • Om je bloedsomloop en lymfecirculatie te bevorderen

Wat houdt de behandeling precies in?

LPG-endermologie® is een multidimensionele totaalbehandeling en combineert mechanische en manuele massagetechnieken. Na een voorbereidende weefselmobilisatie, rol ik je huid zachtjes op tussen de draaiende cilinders van een speciaal LPG-toestel. Ondertussen zuigt het apparaat je opperhuid licht naar boven. Je ervaart een soort van knijpend effect, vergelijkbaar met een deep tissue weefselmassage. Om de effecten te maximaliseren, sluit ik af met een reeks gladstrijkende kneed- en drukbewegingen op basis van Anti-Cellulite Intensive Serum en Anti-Cellulite Cream-in-Gel. Een moment van ontspanning dat samen met de voorgaande handelingen zorgt dat slapende huidcellen geheractiveerd worden.

 

Voor welke lichaamszones is LPG-endermologie® geschikt?

Endermologie® is een behandeling voor het hele lichaam. De mechanische werking van de behandelkop van het LPG-toestel maakt het mogelijk zowel je gezicht als je armen, rug, buik, taille en dijen te verfijnen.

Hoeveel afspraken heb je nodig voor je resultaat ziet?

In totaal heb je tussen de 15 en 25 behandelingen nodig. Na 8 tot 10 sessies begin je doorgaans echt resultaat te zien. We beginnen met 2 momenten per week. Daarna bouwen we af naar een wekelijkse afspraak. Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

 

Drie soorten cellulite

Vezelcellulite

Vezelcellulite is meestal langdurig aanwezig, erg compact en vaak pijnlijk. Het is daarom de lastigste vorm van cellulite om te bestrijden. Endermologie® maakt het onderhuids bindweefsel soepel, zodat je huid na verloop van tijd weer strakker en steviger wordt.

Vetcellulite

Dit type cellulite wordt vaak geassocieerd met overgewicht. Omdat het de natuurlijke afvoer van vetten stimuleert, is endermologie® een uiterst efficiënte oplossing. Al na de derde sessie merk je dat vetkussentjes met meer dan de helft afnemen en dat je huid gladder en zachter aanvoelt.

Vochthoudende cellulite

Vochthoudende cellulite wordt veroorzaakt door de vasthouding van water als gevolg van een verminderde bloed- en lymfecirculatie. LPG-endermologie® voert de opgehoopte toxines af en brengt de stofuitwisseling weer op gang.

Vertrouw op een specialist

Het is belangrijk dat je kiest voor een specialist waar jij je goed bij voelt. Natuurlijk duiken er altijd interessante aanbiedingen of lage prijzen op, maar ervaring en opleiding zijn cruciaal voor een optimaal eindresultaat.

Als LPG Endermologie/Lipomassage specialist zorgen we voor de LPG behandeling vanuit onze praktijk te Haacht in Vlaams-Brabant. Centraal gelegen tussen Bonheiden, Rotselaar, Werchter, Keerbergen en Boortmeerbeek.

Maak nu je afspraak online

 • Uw LPG-reis start hier: intake & 30 min. transformatie!
  30 min
  30 euro
 • Ontdek schoonheid en kracht: LPG Endermologie voor uw gezicht.
  30 min
  40 euro
 • Verfris je gelaat: Ervaar LPG’s natuurlijke lift!
  25 min
  60 euro
 • LPG stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verdoezelt har...
  40 min
  68 euro
 • LPG Gelaat 10 sessie + 1 gratis
  30 min
 • LPG Abonnement 10 sessie + 1 gratis
  40 min
 • Deze behandeling is een must-do voor mensen die last hebben van overto...
  30 min
 • 10 sessies + 1 sessie gratis
  30 min
 • Weg met cellulite! Ontdek de magie van onze Endermologie-kuur voor een...
  40 min
 • Oogverzorging in comibantie met LPG-Endermologie .
  30 min
  65 euro
 • Lpg-Endermologie Gelaatsbehandeling
  30 min
  45 euro
 • LPG-Endermologie Verzoriging
  30 min
  50 euro
 • Een behandeling die de glans naar voren gaat brengen
  30 min
  65 euro
bottom of page