top of page

Je figuur terug na de zwangerschap?


Als iemand u vóór uw zwangerschap had verteld hoe uw lichaam er na de bevalling uit zou zien, had u zich waarschijnlijk niet kunnen voorstellen welke veranderingen het doormaakt. Een nieuw leven op de wereld zetten is vaak een bron van vreugde, maar het heeft ook een grote impact op je lichaam. In de weken direct na de bevalling gebeurt er van alles met je lichaam, zoals bloedverlies, stuwing van de borsten en hormonen die overuren maken, met vaak pijnlijke naweeën tot gevolg.Na de eerste herstelperiode en de geleidelijke stopzetting van de borstvoeding keert u geleidelijk terug naar uw oorspronkelijke toestand. De hormonen stabiliseren, je slaapt wat meer en je went aan het nieuwe levensritme met een baby. Helaas keert je huid na de zwangerschap meestal niet helemaal terug in haar oude staat. Door de abnormaal snelle groeifase van je lichaam tijdens de zwangerschap kan de huid op je buik verslappen en kunnen er cellulitiskuiltjes ontstaan op je benen en billen. Dit is een veel voorkomend probleem bij vrouwen die al eerder zwanger zijn geweest.


Als u na de bevalling ook last hebt van huidverslapping en sporten of diëten u niet helpen om uw oude figuur terug te krijgen, kan LPG Endermologie® iets voor u zijn. Deze natuurlijke behandeling is een effectieve manier om uw figuur en strakke huid terug te krijgen, met langdurige resultaten. Zonder verhitting, bevriezing of snijden herstelt deze behandeling de cellen van uw lichaam en laat ze werken.


Ben je zelf benieuwd naar de LPG Endermologie®? Contacteer Nina voor een intake-gesprek.

Zo kom je alles te weten over de methode en kan je al je bijkomende vragen kwijt.


Onze praktijk is centraal gelegen te Haacht en eenvoudig te bereiken vanuit Bonheiden, Boortmeerbeek, Werchter, Keerbergen en Rotselaar.

Comentários


bottom of page