top of page

Wat zijn de voordelen van Endermologie?

Endermologie is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de textuur en de structuur van de huid. Deze behandeling wordt vaak toegepast bij cellulitis, maar kan ook worden gebruikt om de huid strakker en gladder te maken. In dit blogbericht gaan we dieper in op wat endermologie is, hoe het werkt en welke voordelen het biedt.


Wat is endermologie?

Endermologie is een niet-invasieve techniek waarbij een apparaat met twee rollen en een zuigfunctie wordt gebruikt om de huid te masseren. Door de huid te masseren wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, de lymfedrainage verbeterd en wordt het onderhuidse weefsel gestimuleerd. Dit helpt bij het verbeteren van de textuur en de structuur van de huid.


Hoe werkt endermologie?

Tijdens een endermologie behandeling wordt er gebruik gemaakt van een apparaat met twee rollen en een zuigfunctie. De rollen bewegen over de huid en masseren deze. De zuigfunctie zorgt ervoor dat de huid omhoog wordt gezogen, waardoor het onderhuidse weefsel wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de lymfedrainage verbeterd. Dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam en het verminderen van vochtretentie.


Endermologie_nina_haacht


Voordelen van endermologie

Endermologie biedt een aantal voordelen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  1. Verbetert de textuur en structuur van de huid

  2. Vermindert cellulitis en verbetert de elasticiteit van de huid

  3. Stimuleert de bloedcirculatie en de lymfedrainage

  4. Vermindert vochtretentie

  5. Werkt pijnloos en is niet-invasief
Conclusie

Endermologie is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de textuur en de structuur van de huid. Deze behandeling kan worden toegepast bij cellulitis, maar ook bij andere huidproblemen. Door de huid te masseren wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de lymfedrainage verbeterd. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam gestimuleerd en wordt vochtretentie verminderd. Endermologie is een pijnloze behandeling die geen hersteltijd vereist.


Ben je zelf benieuwd naar de endermologie LPG? Contacteer Nina voor een intake-gesprek.


Zo kom je alles te weten over de methode en kan je al je bijkomende vragen kwijt.


Onze praktijk is centraal gelegen te Haacht en eenvoudig te bereiken vanuit Bonheiden, Boortmeerbeek, Werchter, Keerbergen en Rotselaar.

Comments


bottom of page