top of page
 • Hoe kan ik betalen?
  Zowel met cash als bancontact, wat je het makkelijkst uitkomt.
 • Wat als ik niet kan komen naar mijn afspraak?
  Kan je niet aanwezig zijn, dan vraag ik om je reservatie minstens 24u op voorhand te annuleren. Dat kan door een mailtje te sturen, te bellen of via WhatsApp of sms.
 • Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?
  Als je 24u op voorhand verwittigt, dan is de annulering kosteloos. Komt er door omstandigheden toch iets lastminute tussen, dan brengen we de helft van het afgesproken bedrag in rekening.
 • Wat als ik mijn afspraak vergeet te annuleren of niet kom opdagen?
  Kom je niet opdagen zonder iets te laten weten, dan zijn we jammer genoeg genoodzaakt om het volledige bedrag van de geplande behandeling aan te rekenen.
 • Hoe kan ik best een afspraak maken?
  Het gemakkelijkste is dat je je afspraak gewoon online maakt. Als ik bezig ben met een behandeling ben ik namelijk niet altijd telefonisch bereikbaar. Bel je toch, laat dan een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Wat ook kan is een sms, WhatsAppje of mailtje sturen naar hello@ninahouseofbeauty.be.
 • Hoe gaan jullie om met mijn privacygegevens?
  Het spreekt voor zich dat jouw privacy en veiligheid primeren, en dat ik er alles aan doe om je te beschermen tegen fraude of onwettelijke gebeurtenissen. Zoals de GDPR-wetgeving van 25 mei 2018 voorschrijft, breng ik je altijd op de hoogte over wat er met persoonlijke contactgegevens gebeurt, zoals je naam, adres en geboortedatum. Bovendien kan je op elk moment de doorgegeven info inkijken en/of wijzigen. De gegevens die je invult op het intakeformulier worden maximum 1 jaar bewaard en niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
 • Verkoop je cadeaubons?
  Natuurlijk! Er is niets zo leuk als verrast te worden of via https://www.ninahouseofbeauty.be/gift-card
 • Kan ik in de buurt makkelijk parkeren als ik met de auto kom?
  House of Beauty is heel rustig gelegen. Je hoeft dus niet te panikeren dat je geen plaats zal vinden. De kans is zelfs ontzettend groot dat je gewoon voor de deur kunt parkeren.
 • Gaat er een intakegesprek vooraf aan een behandeling?
  Een intakegesprek is niet nodig. Ik neem genoeg tijd om je alles nauwgezet uit te leggen, zodat je perfect weet wat je mag verwachten.
 • Zien mijn wenkbrauwen er na de eerste behandeling al perfect uit?
  Er is altijd een nabehandeling nodig om te finetunen. Je huid stoot namelijk een bepaald percentage van de aangebrachte inkt af, afhankelijk van je huidtype.
 • Hebben mijn wenkbrauwen al na de eerste behandeling de gewenste kleur?
  Na de eerste behandeling zullen je wenkbrauwen er enkele dagen heel donker uitzien. Dat is volkomen normaal: in de dagen na de eerste behandeling verdwijnt ongeveer 70% van het aangebrachte pigment. Daarom is er een tweede behandeling nodig. Ook die heeft een soortgelijk effect, alleen zal maar 30% van het aangebrachte pigment vervagen.
 • Zal ik meteen na de powderbrows-behandeling tevreden zijn met het resultaat?
  De kans is groot dat je het resultaat de eerste drie tot vijf dagen na de behandeling te donker vindt. Sla niet in paniek en wacht gewoon tot de korstjes loskomen en alles volledig genezen is. Pas dan heb je een goed zicht op de eigenlijke kleur!
 • Komt iedereen in aanmerking voor microblading?
  Persoonlijk vind ik micoblading eerder geschikt voor mensen met een droge huid. Heb je een vettere huid, dan opteer je beter voor powderbrows.
 • Komt iedereen in aanmerking voor powderbrows?
  Jazeker! Powderbrows werken voor elk huidtype, jong of oud. Omdat het zo’n zachte werking heeft, is het zelfs uiterst geschikt voor een gevoelige en dunne huid.
 • Moet je powderbrows en microblading laten bijwerken, en hoelang blijft het effect?"
  Beide zijn een vorm van semipermanente make-up, wat betekent dat het effect na verloop van tijd zal vervagen. Hoelang je spmu blijft is ook afhankelijk van je huidtype. In principe raad ik aan om Microblading jaarlijks of maximum om het anderhalf jaar te laten bijwerken. Met powderbrows kan je doorgaans een tweetal jaar wachten voor je ze laat bijwerken. Houd je van een intensere tint, dan kan het zijn dat je iets sneller moet terugkomen, maar alles is smaak natuurlijk!
 • Wat als ik mijn microbladingbehandeling sneller dan na 1 jaar moet herhalen?
  Dan opteer je naderhand toch beter voor een andere techniek. Micoblading sneller laten bijwerken is niet echt goed voor de huid, omdat je die te veel gaat beschadigen.
 • Kan je na microblading nog overschakelen op powderbrows?
  Ja hoor! Als het effect van de microblading voldoende is vervaagd, kunnen powderbrows perfect in de plaats.
 • Moet ik nog epileren nadat ik semipermanente make-up heb laten aanbrengen?
  Toch wel: permanente make-up zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er mooier, voller en strakker uitzien, maar overtollige haartjes blijven natuurlijk wel groeien. Wil je dag in dag uit een perfect resultaat, dan zal je nog steeds regelmatig moeten epileren.
 • Moet ik telkens als ik mijn semipermanente make-up laat bijwerken het volledige bedrag betalen?
  Wat je precies moet betalen, hangt een beetje af van het moment dat je weer komt aankloppen. Ook de mate waarin je make-up vervaagd is speelt een rol. Laat je bijvoorbeeld je microblading jaarlijks bijwerken, dan betaal je de helft van de prijs. Hetzelfde voor eyeliners: als je ze elk jaar of na anderhalf jaar laat bijwerken, wordt de factuur gedeeld door twee.
 • Komt iedereen in aanmerking voor semipermanente make-up aan de ogen?
  Normaal gezien wel, tenzij je medicatie neemt die daarmee strijdig is. Raadpleeg dus zeker je arts als je niet helemaal zeker bent.
 • Oogt mijn eyeliners perfect na de eerste behandeling?
  Veel hangt af van je huidtype en of je ogen snel zwellen tijdens de behandeling. Maar één ding is zeker: een tweede behandeling is nodig omdat de huid 70% van de gepigmenteerde inkt weer zal afstoten na het genezingsproces. De tweede behandeling reduceert dat verlies tot ‘maar’ 30%. Bovendien kan je tijdens de bijwerking kleine correcties doorvoeren om het resultaat te optimaliseren.
 • Gaan mijn ogen hard zwellen tijdens of na een spmu-behandeling?
  Dat hangt van persoon tot persoon af. Als de huid rond je ogen gevoelig is, dan is de kans groter dat je een zekere zwelling gewaarwordt. Merk je bijvoorbeeld dat je ogen snel zwellen als je huilt, dan zal dat tijdens het aanbrengen van semipermanente make-up waarschijnlijk ook het geval zijn. Laat dat trouwens geen reden zijn om spmu niet te doen: je moet er gewoon rekening mee houden dat een paar dagen gezwollen ogen hebt.
 • Komt iedereen in aanmerking voor semipermanente make-up aan de lippen?
  Jammer genoeg niet. Als je bijvoorbeeld regelmatig (meer dan 4 keer per jaar) last hebt van koortsblazen, dan raad ik semipermanente make-up eerder af. De kans dat er tijdens de behandeling een koortsblaas uitbreekt is namelijk groot, zelfs als je vooraf Aciclovir inneemt. En waar de koortsblaas ontstaat, pakt het pigment niet.
 • Wat als ik maar 2 à 3 keer per jaar last heb van koortsblazen en preventief Aciclovir inneem voordat ik spmu laat uitvoeren?
  In dat geval kan je opteren voor permanente make-up. Maar neem voor alle zekerheid wel de preventieve medicatie in.
 • Kan ik een koortsblaas krijgen tijdens het aanbrengen van semipermanente make-up aan de lippen, zelfs als ik er voordien nog nooit last van gehad heb?"
  Jammer genoeg bestaat die kans. Iedereen is namelijk drager van het herpesvirus, al breekt het niet bij elke persoon uit. Semipermanente make-up van de lippen is een vrij intensieve behandeling die je weerstand verlaagt, waardoor je altijd kans hebt op een koortsblaas, zelfs al komt zoiets maar zelden voor.
 • Hebben mijn lippen meteen de gewenste kleur na de eerste behandeling?
  De eerste 3 à 4 dagen zullen je lippen er veel donkerder uitzien dan gewenst. Dat komt omdat lippen een nogal bizar genezingsproces kennen. De eerste dagen ogen ze heel donker en droog en is er veel korstvorming. Zodra de korstjes verdwijnen, vervaagt ook de kleur. Bij sommigen verdwijnt ze zelfs quasi volledig. Geen paniek: dat is volkomen normaal en na ongeveer een week komt het pigment mondjesmaat weer tevoorschijn. Het duurt zelfs 8 weken voor het eerste resultaat echt zichtbaar is en ik je lippen bijwerk voor een optimaal effect.
 • Cellfacial revitalising anti age
  Hoogwaardige cellulaire behandeling op maat die je huid zal revitaliseren, een frisse teint geven en effecten van ouderdom zal voorkomen.
 • Deluxe revitalising anti age
  De "Deluxe" variant omvat een aanvullende stap. De toepassing van het precious mask om het opvullende anti-aging effect te versterken. Wordt ten sterkste aangeraden als intensieve revitaliserende behandeling.
 • Anti stress relaxant
  Hydrateert en verzacht je huid meteen Veegt tekenen van vermoeidheid weg Ideaal na blootstelling aan de zon
 • Facial éclat du teint
  Onthult een blakende, stralende teint. Ideaal voor grauwe doffe huid. Legt gezichtscontouren opnieuw vast en gaat huidweefsels weer opvullen (= anti-aging effect)
bottom of page