top of page

Weg met cellulite?

LPG-endermologie® is de ultieme behandeling voor een strak en glad lichaam

Heb je last van vervelende aandoeningen als verslapte huid, lokale vetophopingen of cellulite? Dan is LPG-endermologie® de behandeling bij uitstek. Door de combinatie van mechanische celstimulatie en manuele handelingen wordt de bindweefselstructuur verstevigd en worden vet en vocht op natuurlijke wijze afgebroken. Het resultaat: een stevigere, strakkere en gezondere huid.


Als je last hebt van cellulite, ben je lang niet de enige. Heel wat vrouwen - en ook mannen overigens - krijgen er vroeg of laat mee te maken. Door de toename van vetcellen in het onderhuids bindweefsel krijgt de huid een bobbelige structuur met een soort sinaasappeleffect. Vooral op armen, buik, billen en bovenbenen komt het fenomeen voor. Vervelend, maar gelukkig kan cellulite doeltreffend aangepakt worden. De meest effectieve oplossing: LPG-endermologie®, een 100% natuurlijk en intensieve bindweefselmassage die de afgelopen jaren de wereld heeft veroverd. Wat doet Endermologie® precies? LPG-endermologie® is een multidimensionele totaalbehandeling. Ze maakt niet alleen komaf met cellulite, maar zorgt ook voor minder huidvolume, een betere huidkwaliteit en slankere lichaamscontouren. Het principe is relatief eenvoudig: onder invloed van mechanische en manuele massagetechnieken worden vetten afgevoerd, verbetert de bindweefselstructuur en wordt de lymfecirculatie aangewakkerd. Zo stimuleert de behandeling de vorming van elastine- en collageenvezels, waardoor je huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Drie sleutelmomenten

Tijdens de behandelingen zijn er drie sleutelmomenten. Allereerst activeert de schoonheidsspecialist het weefsel via een diepgaande weefselmobilisatie met een LPG-apparaat: de huid wordt ontstopt, de bloedsomloop weer op gang gebracht en de huid voorbereid op de stimulatie. Vervolgens is het tijd voor het echte werk: de huid defibroseren en verstevigen. Aan de hand van een LPG-behandelingskop wordt het onderhuids weefsel intensief gemobiliseerd: de cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rollen ze in langzame en regelmatige bewegingen af. Ondertussen wordt de opperhuid licht naar boven gezogen, om ook de fibroblasten te stimuleren en de elasticiteit van je huid te vergroten. Om de effecten van de vorige twee fasen te optimaliseren, sluit de behandeling af met een reeks manuele handelingen op basis van Anti-Cellulite Intensive Serum en Anti-Cellulite Cream-in-Gel. Aan de hand van gladstrijkende kneed- en drukbewegingen ervaar je een deugddoend ontspanningsmoment. 15 à 25 behandelingen Omdat endermologie® natuurlijke processen in je lichaam bevordert, kan je geen resultaat verwachten na één sessie. In totaal heb je tussen de 15 en 25 behandelingen nodig, waarbij elke sessie ongeveer 30 minuten duurt. Gemiddeld zie je de effecten pas na een tiental sessies. Je begint met twee momenten per week. Daarna bouw je af naar een wekelijkse afspraak. Ben je zelf benieuwd naar de LPG-methode? Contacteer Nina voor een intake-gesprek. Zo kom je alles te weten over de methode en kan je al je bijkomende vragen kwijt. Onze praktijk is centraal gelegen te Haacht en eenvoudig te bereiken vanuit Bonheiden, Boortmeerbeek, Werchter, Keerbergen en Rotselaar.

Comments


bottom of page