top of page

BUT FIRST,

SKINCARE

Je huid is niet alleen het grootste, maar ook het belangrijkste orgaan van je lichaam. Die zo goed mogelijk verzorgen is dus de boodschap. Om je daarin bij te staan, zijn er twee behandelingen zeer aan te bevelen: Cellcosmet en Microneedling. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je huidtype, wat je huid op welk moment nodig heeft én natuurlijk van je verwachtingen.

1) Cellcosmet

Waarom kiezen voor Cellcosmet?

  • Cellap Laboratorium, het bedrijf achter Cellcosmet, is dé expert in biotechnologie.

  • Cellcosmet werkt op basis van gestabiliseerde celextracten die een specifieke revitaliserende werking hebben op de huid, zowel op korte als op lange termijn.

  • De concentratie aan actieve werkstoffen in de verzorgingsproducten kan oplopen tot 30%, zowat het beste resultaat dat momenteel haalbaar is.

Is Cellcosmet iets voor jouw type huid?

Gevoelige, vette of rijpe huid: elk huidtype vaart wel bij de gelaatsbehandelingen van Cellcosmet. In het assortiment zijn alle producten aanwezig, zodat je een samenstelling op maat kunt verwachten, afhankelijk van de behoefte van het moment.

 

2) Microneedling

Waarom kiezen voor Microneedling?

  • Geeft je huid een oppepper van formaat na overvloedige blootstelling aan de zomerzon.

  • Maakt je huid gaver omdat het fijne lijntjes, kraaienpootjes, littekentjes en oneffenheden doet vervagen. Afhankelijk van je huidtype kunnen ze na een kuur zelfs volledig verdwijnen. Let op: diepe groeven en rimpels verdwijnen hierdoor niet.

  • Productvloeistoffen worden na het needlen dieper opgenomen in de huid.

  • Het pakt pigmentvlekken of hyperpigmentatie op doeltreffende wijze aan, omdat je dieper kunt inwerken op de huid en het betreffende gebied beter kunt behandelen.

 

*Deze behandeling kan je wel enkel in het najaar of begin van het voorjaar doen, omdat je tijdens deze behandeling niet in contact mag komen met de zon.)

Is microneedling iets voor jouw type huid?

Heb je een heel gevoelige, dunne huid? Dan vind ik persoonlijk dat er andere gelaatsbehandelingen bestaan die beter voor jou zijn dan microneedling.

Is microneedling pijnlijk?

Volstrekt pijnloos is de behandeling meestal niet, maar het mogelijke ongemak is hoe dan ook beperkt. De 'pijn' hoeft je dus niet af te schrikken.

Maak nu je afspraak online

bottom of page